Ale!

Kausikortti 2024-2025, aikuinen

169,90 

Kausikortilla lasket koko kauden rajattomasti aukioloaikojen puitteissa, vaikka joka päivä.

Kausikortti eli HäkäVIP -kortti on enemmän kun tavallinen kausikortti. Sillä saat etuja ja alennuksia SkiShopista, teemapäivinä kaverin rinnelipuista ja välinevuokrista. Kortille voit ladata rahaa, jota voit käyttää Häkän palveluiden ostamiseen, kätevää eikö totta! Ja mikä hienointa HäkäVIP -kortilla saat päivälipun 20 %;n alennuksella Himoksesta, Laajiksesta, Mielakasta, Riihivuoresta, Talmasta, VihtiSkistä ja Äänemäestä. Kannattaa käydä tutustumassa Häkän ystäväkeskuksiin.

Muista ostaa myös älykortti, Snowcard, hintaan 7 €, mikäli Sinulla ei sellaista vielä ole niin saamme aktivoitua korttisi käyttökuntoon sujuvasti!

UUTTA, sillä nyt voit maksaa ePassilla suoraan täältä verkkokaupastamme ja mikäli haluat maksaa muilla liikuntaetukorteilla ota yhteyttä jukka@hakarinteet.fi

Mikäli haluat maksaa kausikorttisi esim Liikuntaseteleillä, Sporttipassilla, tai muilla työantajasi antamilla liikuttavilla maksuvälineillä poikkea Häkälle niin saamme maksun samantien kuntoon. Vastaamme mielellämme esille nouseviin kysymyksiin, tiia@hakarinteet.fi.

Mikäli sinulla on SnowCard, kirjoita tähän sen numero