Haluatko Häkän sisäpiiriläiseksi? Liity kanta-asiakkaaksi

0

Häkärinteiden tarina

Häkärinteet, perhelaskettelun ykköspaikka, jo 35 vuotta!

Häkärinteet, laskettelijoiden suulla Häkä, tunnetaan ihmisläheisestä suhtautumisesta asiakkaisiin, hyvästä asiakaspalvelusta, monipuolisista koko perheen palveluista ja suurella sydämellä tehdystä kehitystyöstä. Näistä ansioista Häkä palkittiin vuoden hiihtokeskuksena vuonna 2008.

Ehkä arvasitkin jo, mistä nimemme tulee? Kyllä vain – taustalla oli jo edesmennyt nopeuslaskulegenda Kalevi ”Häkä” Häkkinen. ”Häkä” oli kotoisin Hankasalmelta, ja hän oli puuhaamassa Häkärinteitä yhdessä kunnan kanssa vuonna 1987.

Ensiaskeleita kohti hyvän mielen perhehiihtokeskusta

Vuodesta 1993 Häkärinteiden omistajana, isäntänä ja toimitusjohtajana on toiminut Jukka Kirjavainen. Jukan perustama Häkärinteet Oy on sataprosenttisesti perheyhtiö, ja jo 29 vuoden ajan on Häkästä kehitetty pitkäjänteisesti hyvän fiiliksen perhehiihtokeskusta, jatkuvasti kasvaen ja myös uusiin asiakasryhmiin panostaen. Esimerkiksi karavaanareille tarjottaviin palveluihin on paneuduttu huolella jo vuodesta 1997.

Alkuun Häkärinteet Oy vuokrasi hiihtokeskuksen ja koko sen kaluston Hankasalmen kunnalta. Vuonna 1998 Häkärinteet otti aimo harppauksen tiellä yhdeksi Suomen merkittävimmistä perhehiihtokeskuksista, kun perheyhtiön omistukseen siirtyi koko Häkärinteiden maa-alueet, kaikki hissit ja rakennukset. Tällöin voitiin luoda pitkävaikutteinen ja kauas tulevaisuuteen tähtäävä kehitys- ja rakentamissuunnitelma. Hissejä, rakennuksia ja maita on sittemmin hankittu lisää ja viimeisimpänä viereinen koulu maa-alueineen.

2000-luvulla merkittävää panostusta keskuksen kehittämiseksi

2000-luvulla rakentaminen Häkällä on kiihtynyt entisestään. Alueelle on valmistunut lisää rinteitä, uusia luksusmökkejä, näköalaravintola sekä karavaanareiden huoltorakennuksen laajennukset. Tammikuussa 2007 Häkällä avattiin täysin uudistunut päärakennus, jossa sijaitsee rinneravintola upeine terasseineen, monipuolinen välinevuokraamo, lipunmyynti, lasten leikkipaikat sekä riittävät palvelutilat. Ravintola- ja majoituspalvelujen lisäksi paukkuja on laitettu rinteiden huippukunnossa pitämiseen ja laskettelukauden pidentämiseen hankkimalla uutta lumetuskalustoa. Kaudelle 2022 Häkälle tuli kaksi uutta Grillikotaa, joissa voi nautiskella omia eväitä aivan rinteen tuntumassa sekä uusi rinnekone, Prinoth BisonX Park, jolla mm. HäkäSnowParkin kunnostaminen saa aivan uudenlaisen otteen.

Myös ulkopuoliset voivat rakennuttaa lomamökkejä Häkän alueelle. Ensimmäinen valmistui vuonna 2006.

Kaiken tämän liikkeellepaneva voima olette tietysti te, tyytyväiset asiakkaat. Voimmekin kehaista, että asiakasmäärät ovat kasvaneet vuosi vuodelta, ja asiakastyytyväisyystutkimusten mukaan Häkän palvelut ovat huippuluokkaa, valtakunnan kärkitasoa.

Tästä on hyvä jatkaa matkaa tulevaisuuteen, TÄYTTÄ HÄKÄÄ!

Back to top