Haluatko Häkän sisäpiiriläiseksi? Liity kanta-asiakkaaksi

0

Laske miten lasket, meille kannattaa tulla

Nettikaupastamme ostat rinnelippusi kätevästi käyttövalmiina ja säästät aikaa laskettelemiseen.

Rinneliput

Aikuiset

Nuoret 12-17 v. / Opiskelijat

Lapset alle 12 v. / Eläkeläiset

Arki-ilta 16 - 20

24 €

20 €

18 €

3 tuntia

32 €

27 €

22 €

Päivä

35 €

30 €

25 €

2 päivää

68 €

58 €

48 €

3 päivää

99 €

79 €

69 €

4 päivää

119 €

99 €

79 €

5 päivää

129 €

109 €

89 €

6 päivää

139 €

119 €

99 €

Alle 7-vuotiaat kypäräpäät laskevat kaikissa rinteissämme aikuisen seurassa ilmaiseksi.

Häkällä on etäluettava SnowCard -älyrinnelippu, jonka hinta on 5 €. SnowCard ei sisälly yo. lippujen hintoihin. Kortille voit ladata laskuaikaa rajattomasti, joten säilytä korttia huolella ja ota se mukaan aina tullessasi Häkälle. Kortti käy myös monissa muissakin keskuksissa mm. Mielakka, Joupiska, Simpsiö, Teijo Ski Resort

Ryhmäalennus

Vähintään 20 henkilön ryhmät, alennus 3 €/rinnelippu ja 3 €/välinevuokra. Ryhmäliput varattava ennakkoon ja lunastetaan kerralla. Matkanjohtajalle ja kuljettajalle tarjoamme rinneliput, välinevuokrat ja välipalan veloituksetta!

Kouluryhmät

Kouluryhmille rinnelippu maksaa vain 14 €/hlö ja välinevuokra 12 €/hlö. Kaikkiin kouluryhmien välinevuokrauksiin kuuluu kypärä veloituksetta. Kouluryhmien liput varattava ennakkoon ja lunastetaan kerralla. Rinteeseen meneville valvoville opettajille (1/20 opp.) ja kuljettajalle tarjoamme rinneliput, välinevuokrat ja pullakahvit veloituksetta!

 

KAUSIKORTILLA KAUDEN LASKUT EDULLISESTI

Kausikortin ostaminen on nyt entistä helpompaa nettikaupan kautta ja voit ostaa sen vaikka osamaksulla!

Kausikortti Häkälle on enemmän kun tavallinen kausikortti. Siksi sen nimikin on HäkäVIP. Sillä saat etuja ja alennuksia esim ravintolasta, SkiShopista, välinevuokrista, kaverien rinnelipuista teemapäivinä sekä huiman 20 %:n alennuksen päivälipusta Himokselta, Laajiksesta, Mielakasta, Riihivuoresta, Talmasta ja Äänemäeltä

Kehittelemme myös HäkäVip -kortin haltijoille tarkoitettuja tapahtumia, ilmaista hiihtokoulua jne. Vinkkaa ideoita.

Mikäli olet kiinnostunut kausikortista, joka sisältää myös välinevuokrat tai haluat lisätietoja korteista ota yhteyttä; jukka@hakarinteet.fi

Muistathan, että meillä voit maksaa kausikorttisi ja rinnelippusi myös ePassilla, Smartumilla, Edenredillä, Eazybreakillä, Virike- ja Tyky- kuntoseteleillä sekä Tyky-onlinella.

Kausikortit

Kausikortti on henkilökohtainen ja sitä ei kannata luovuttaa muille, koska väärinkäytön ilmettyä kortti kuoletetaan välittömästi.

Aikuiset                                      380 €
Nuoret 12-17 v. ja opiskelijat       330 €
Lapset 7 -11 v., eläkeläiset
290 €
Yrityskortti
790 €

Kortin saat maksukuittia vastaan lipunmyynnistämme kauden alettua. Mikäli sinulla on edellisen kauden kausikortti tallessa niin siihen voidaan näppärästi ladata uuden 2020/20201 kauden kortti.

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

Back to top