Haluatko Häkän sisäpiiriläiseksi? Liity kanta-asiakkaaksi

0

Laadukkaat yritys- ja kokouspalvelut

Häkä tarjoaa Sinulle ja yrityksellesi virkistävän vaihtoehdon kokouksen tai tapahtumapäivän järjestämiseen. Nykyaikaisilla kokousvälineillä varustetusta, siististä ja valoisasta kokoustilastamme avautuu upea maisema suoraan rinteisiin ja järvelle. Ryhmätyötilat löytyvät saman katon alta, ja kokousemäntä hoitaa tarjoilut toivomallanne tavalla.

Häkärinteiden kokouspaketit

Järjestämme myös yksilölliset kokoukset toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä niin suunnitellaan kokouspaketti tarpeitasi vastaaviksi.

Elämykselliset ohjelmapalvelut

Kokouspäivän päätteeksi tai tauoilla kannattaa tuulettaa ajatuksia ja nauttia vauhdikkaista aktiviteeteista. Ohjelmapalveluiden järjestämisessä teemme yhteistyötä usean eri yrittäjän kanssa, joten meiltä löydät varmasti sopivaa tekemistä isommallekin ryhmälle. Tarjolla on lumikenkäilyä tai ohjattuja kalastusretkiä.

Päivänne Häkällä kruunaavat oman ravintolamme maukkaat antimet, upeat saunatilat ja laadukas majoitus luksusmökeissämme. Tilauksesta järjestämme myös ikimuistoisen illan tanssin pyörteissä tanssiravintola Revontulessa.

Tutustu palveluihimme ja ota rohkeasti yhteyttä, niin rakennetaan yhdessä toimiva ja mieleenpainuva kokous- tai virkistäytymispäivä toiveidenne mukaan.

Elämykselliset ohjelmapalvelut
Back to top