Haluatko Häkän sisäpiiriläiseksi? Liity kanta-asiakkaaksi

  • English
  • Русский
0

Hyvää ruokaa ja juomaa liikunnan lomassa!

Tarjoamme Sinulle virkistäymismahdollisuuden hyvän ruuan ja juoman parissa laskettelun lomassa. Rinneravintolamme tarjoaa kotimaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja ja pikkupurtavaa. Myös kasvisruokailijoille meillä on useita vaihtoehtoja. Tervetuloa viihtymään!  Häkällä on myös useita tunnelmallisia kotia, joissaa voi paistaa makkaraa, nauttia omia eväitä ja viettää rauhallisen hetken nuotion äärellä. Lisäksi Päärakennuksessa Evästupa, jossa voi lämmittää omia eväitä mikroaaltouunissa.

Häkä SkiFood Menu

Ranskalaiset Pieni 6,50 Iso 7,90
Nakkikori 8,50 9,90
Kebabkori 12,90
– ranskalaisia, kebabia, jalapenoja ja kebabkastiketta
Kanakori 10,90 12,90
– ranskalaisia, paneroituja broilerin sisäfileitä ja currymajoneesia
Rinneburgerateria 15,90
– pihvi 100 % kotimaista nautaa, cheddarjuusto, salaattia, tomaattia, suolakurkkuja ja talon majoneesia sekä ranskalaisia ja 0,4 juoma
Kanaburgerateria  16,90
– paneroituja broilerin sisäfileitä, savujuusto, salaattia, marinoitua punasipulia ja currymajoneesia sekä ranskalaisia ja 0,4 juoma
Häkäburgerateria  16,90
– pihvi 100 % kotimaista nautaa, savujuusto, pekonia,  salaattia, tomaattia, suolakurkkuja ja talonmajoneesia sekä ranskalaisia ja 0,4 juoma
Lasten burgerateria 10,90
– pihvi 100 % kotimaista nautaa, cheddarjuusto, salaattia, ketsuppia ja talonmajoneesia sekä ranskalaisia ja 0,3 juoma
Gluteenittomana + 1 €, ateriat ilman ranskalaisia – 3 €, extra ranskalaiset + 2 €, tuplapihvi + 3 €, tuplakebab + 3 €
Burgerit myös rukiisena

Lue lisää ravintolapalveluistamme:

TÄYTTÄ HÄKÄÄ SYÖMÄÄN!

Tervetuloa viikonloppuisin herkuttelemaan noutopöytämme antimista tai nautiskele rapeaksi paistettuja ranskalaisia lisukkeineen.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota perheystävälliseen hinnoitteluun sekä erikoisruokavalioiden vaalijoille mm. kasvisruokavaihtoehtojen muodossa ja rinneravintolaamme on kiitelty erityisesti ripeästä palvelusta ja jonottomuudesta. Käytössämme on piipparijärjestelmä, joilla varmistetaan, että annokset ovat nopeasti ja lämpimänä nautittavissa. Näin innokkainkin laskija ehtii varmasti syödä hyvin.

Keittiö suljetaan puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

HÄKÄ puffet viikonloppuisin 12 – 15, jossa tarjolla kotiruokaa runsaalla salaattivalikoimalla. Lounas maksaa 14,90 €, lapsilta 8,90 € ja perheen pienimmiltä alle 6 v. 1 €/ikävuosi. Keittiömme vastaa myös erikoisruokavaliota noudattavien toiveisiin.

Tervetuloa herkuttelemaan

Täyttä Häkää -näköalaravintola Häkän huipulla on tällä hetkellä poissa käytöstä!

Upeasti suunniteltu näköalaravintolamme Täyttä Häkää sijaitsee rinteiden huipulla. Siellä voit helposti laskettelun lomassa nauttia kuumia tai kylmiä juomia, sekä erikoisherkkuamme suussa sulavia vohveleita. Huikeat näköalat kruunaavat nautinnon: kirkkaalla säällä voit nähdä yli 50 km kaikkiin ilmansuuntiin!
Ravintolan alakerrassa sijaitsee ainutlaatuinen takkahuone, jossa loimuaa tunnelmallinen tuli viikonloppuisin ja sesonkien aikana.

Tulen rätinää ja maistuvia eväitä

Häkärinteiltä löydät suuren tunnelmallisen kodan, Lastenmaan vierestä. Siellä voi paistaa makkaraa, nauttia omia eväitä ja viettää rauhallisen hetken nuotion äärellä. Tähän tarkoitukseen sopii myös rinteiden päällä sijaitseva näköalaravintolan alakerrasta löytyvä tunnelmallinen takkahuone.

Back to top