Haluatko Häkän sisäpiiriläiseksi? Liity kanta-asiakkaaksi

0

Talvilomalle Häkärinteille

Koko perheen talviloma Häkärinteillä, Keski-Suomessa Hankasalmella on täynnä laskettelun ja ulkoilun riemua. Vietä päivät rinteessä ja majoitu mukavasti rinteiden läheisyydessä. Häkärinteet on paras paikka perheille – lastenrinne, asiantunteva hiihtokoulu sekä Häkä Snow Park takaavat, että rinteissä viihtyy koko perhe ja kaikentasoiset laskijat. Rinneravintola sekä tunnelmallinen kota vaikkapa makkaranpaistoon palvelevat lomalaisia laskettelupäivien lomassa. Häkärinteiltä ja lähistöltä löytyy laskettelun lisäksi myös paljon muuta puuhattavaa. Hankasalmen upeat retkeilymaastot ja monipuoliset päiväkäyntikohteet takaavat, että tekemistä riittää koko perheelle vaikka koko viikoksi.

Monipuoliset majoitusvaihtoehdot lähistöllä

Häkärinteiden lomamökit sijaitsevat suksen suihkauksen päässä rinteiltä. Tilavissa mökeissä majoittuu mukavasti vaikka kahdenkin perheen seurue. Talvilomaviikot täyttyvät nopeaa tahtia, joten pidä kiirettä varmistaaksesi majoituksen! Mökkien saatavuuden voit tarkastaa verkkokaupassamme. Lisäksi Häkärinteillä on talvisuositusalueena palkittu matkailuajoneuvoalue. Majoitusta tarjoavat Häkärinteiden lähettyvillä myös muun muassa Revontuli Resort (noin 6 kilometriä rinteiltä) sekä puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Ranta-Keurula. Muita majoitusvaihtoehtoja, esimerkiksi yksityisiä mökkejä, löydät lisää täältä.

Hankasalmi – ulkoilevan ihmisen paratiisi

Hankasalmelta löytyy runsaasti tekemistä myös laskupäivien väliin. Häkärinteiltä lähtee hiihtoladut Revontuleen ja Hankasalmen kirkonkylälle. Häähninmäen retkeilyreitit ja näkötorni ovat upea päiväretkikohde Hankasalmella. Koko perheen kesken kannattaa myös käydä kokeilemassa savikupin tekoa Sepän Gallerian savipajassa ja tutustumassa hellyyttäviin maatilan eläimiin Rantakorven tilalla. Talvilomaviikkojen ohjelmassa lisäksi muun muassa ohjattua ulkoliikuntaa, Kuutamokävelyä Häähninjärvellä sekä musiikki-improvisaatiota.

Talvilomaviikkojen ohjelmaa Hankasalmella

ma-ke 22.-24.2. Talvisen villiyrttivillityksen tietoisku Juhlatalo Villa Mathildassa. Tietoiskut klo 13 alkaen puolentoista tunnin välein. Viimeinen tietoisku starttaa klo 19.

ti-to 23.-25.2. ja 2.-4.3. Ohjattua ohjelmaa Sepän Galleriassa. Oman puurokupin tekoa (10 € + postikulut) ja mökötyssiilin tekoa (ilmainen).

ti 23.2. klo 16-17.30 Voimanpesän Voima ja Spurtti -ulkoliikuntatunti.20 € / hlö, lähtö Voimanpesä pihasta.

la 27.2. klo 19-21 Kuutamokävely Häähninjärven ympäri. Lähtö Häähninmäen parkkipaikalta. 10 € / aikuinen ja 5 € / lapsi.

su 28.2. Kalevalan Päivä Hallan tuvalla, Hankasalmen Museokylässä: Häivähdys Sinistä – musiikki-improvisaatiota pianolla ja kanteleella sekä luontokuvanäyttely. Päiväkahvit. Liput 10 €.

la 6.2. klo 12-15 Ulkoilutapahtuma Häähninmäellä. Talvista ohjelmaa koko perheelle koronatilanne huomioiden.

Rantakorven tilalla mahdollista vierailla talvilomaviikoilla ennakkoon sovitusti. Katso kaikki vierailupaketit tästä.

Back to top